Pagina blijft laden

Kan jij je server niet editen en krijg je steeds een loading bar in beeld?

Dan kan het zijn dat je bot in de server zit en niet in de database, maar dit is geen probleem volg de stappen hier onder.
Je hebt 2 opties om dit optelossen.

Optie 1
Kick de DiscordServers bot uit je server.
Dat doe je door de rechtermuis knop in te drukken op de bot in de serverlijst en klik dan vervolgens op "Kick DiscordServers".

Optie 2
Type .sync in een kanaal waar de bot inzit. Vervolgens doet de bot het werk zelf.

Nog problemen? Contacteer dan een staff lid in de discord support server.